onsdag 12 mars 2008

hjäääälp

Har dödlig ångest.
Har idag fått ett erbjudande om ett fast jobb på en arbetsplats jag trivs urbra. Hur gör man då? Är ju less på att läsa men samtidigt måste man ju. Jag vet ju iofs inte om lärare är jätterätt men iaf det är en utbildning. men tänk om man inte får jobb som lärare? Och kommer jag stå ut att läsa i 5 år?

Är ju jäklans sugen på att jobba å få lite kosing.. men vill jag jobba som det hela livet? hjälp hjälp hjälp....

nån som har tips?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha ja! vad som?

Anonym sa...

Det finns väl ingenting som säger att du inte kan ta upp studierna igen om du skulle vilja det... Du är ju ung som faaaan, du har hela livet på dig att plugga ju! Bättre att prova på lite olika yrken innan du bestämmer dig för en sådan lång utbildning som du just nu befinner dig på, jobbigt att ångra sig efter 6 års studier/lån, eller hur? Följ ditt hjärta, det brukar ordna sig då... Stor kram Linda L
P.S Du måste berätta när du bestämt dig, spännande! D.D

Anonym sa...

Som någon klok människa redan har skrivit: Du har hela livet på dig att plugga. Högskolan lär inte gå någonstans :) Ta jobbet om du trivs med det. Dessutom kan du ju alltid läsa någon kurs på distans under tiden om du känner för det. Praktiken kan man ju göra senare. Så är'e :) Hoppas allt är bra med dig annars. Kram!